Cine suntem?

Noi suntem
Pro iDeal Jobs

Începând din 2017, am devenit partenerul de încredere al companiilor oferind servicii de recrutare națională și internațională, leasing și administrare personal la nivel național, salarizare și consultanță HR.

Înțelegem că afacerile au nevoie de un departament HR puternic și capabil pentru a prospera, iar noi avem expertiza, energia și resursele necesare pentru a oferi soluții personalizate care să răspundă nevoilor tale unice. Indiferent de dimensiunea companiei tale, suntem partenerul tău HR și suntem aici pentru a te ajuta să construiești o echipă puternică și de succes.

Cu ajutorul nostru, poți economisi două dintre cele mai importante resurse: timp și bani!

Viziune
Să fim recunoscuți ca lideri în industria de Resurse Umane, contribuind la creșterea și dezvoltarea companiilor din diverse industrii prin furnizarea serviciilor de calitate și soluțiilor personalizate.
Misiune
Să facilităm conexiunea între talentele remarcabile și oportunitățile de angajare, formând echipe puternice și performante pentru partenerii noștri, în vederea atingerii obiectivelor de afaceri.
Valori
Profesionalismul, inovația și promptitudinea prin asigurarea standardelor ridicate de calitate, adaptabilitate și capacitatea de a răspunde eficient nevoilor clienților și candidaților.

Echipa noastră

Suntem experții HR pregătiți să te ajutăm să-ți atingi obiectivele de business.

Carmen Rotaru
Carmen Rotaru

Director Executiv

Andra Nistor
Andra Nistor

Consultant legal

Claudia Coroian
Claudia Coroian

Inspector resurse umane

Alex Fărcaș
Alex Fărcaș

Office Assistant

Maria Ciupercă
Maria Ciupercă

Senior Recruitment Consultant

Alina Sârbu
Alina Sârbu

Senior Recruitment Consultant

Irina Strugar
Irina Strugar

IT Recruitment Business Partner

Denisa Virag
Denisa Virag

IT Recruitment Business Partner